Kumppanit

Iso matka tarvitsee onnistuakseen hyvät kumppanit. Kumppaniksi on haettu yrityksiä, joiden arvot ovat sellaiset, joihin itsekin sitoudun. Haluan omalla esimerkilläni kannustaa jokaista liikkumaan ja ulkoilemaan, nauttimaan elämästä tänään ja juuri nyt. Uskon, että viettämällä enemmän aikaa luonnossa rauhallisesti liikkuen ja hetkestä nauttien, paitsi lisäämme omaa hyvinvointiamme, opimme arvostamaan luontoa ja teemme enemmän sen säilyttämiseksi myös tulevaisuuteen.

Matkan aikana pienemmät yritykset ja yksityishenkilöt tukivat matkan onnistumista tarjoamalla paikan yöksi teltalleni, pyykkikoneen käyttömahdollisuutta tai vaikka kahvit matkalla. Nämä matkan tukijat on mainittu myös Facebook päivityksissä.

Blogin ja Facebook-sivun lisäksi matkalle saatiin julkisuutta valtakunnallisesti radiossa sekä maakuntalehdissä niillä alueilla joiden läpi reitti kulki. Lehtijuttuihin on saatavilla painolaatuisia valokuvia. Lisäksi pyöräillessä pidin ylläni huomioliiviä, jonka selässä on teksti vitun syöpä.

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä. Pienikin apu vie eteenpäin!

Matkaani tukemassa olivat seuraavat yritykset:

 

13625149_10154268044081092_1831029532_n

 

Yogaia_logo_rgb_1200

 

HT_logo CMYK

 

Hotelli Iso-Syöte logo (640x456)

 

logo_ortlieb

 

LA_messuille

 

kipishalli

 

 

Matkan varrella yöpaikan tai aterian tarjosivat seuraavat yritykset:
Lämmin kiitos kaikille vielä kerran!

 

Advertisements